GUI        FODBOLD        HÅNDBOLD        BADMINTON        PETANQUE        YOGA        Dart
  Klik her for at oprette en profil

Brugernavn

Password
    Glemt login info?

Sæsonen er slut

De nye klubmestre fundet - TILLYKKE til Dorte & Finn????
Petanque fortsætter indtil videre hver torsdag kl 19.00 indtil vi synes vejret ikke tillader det mere.
Det får I besked om, når det sker.
Der er ikke lavet vagtplan, så måske er der ikke altid salg af pølser med mere.
Vi håber stadig at se mange på banerne,

Kom til Petanque i Grundfør og få en hyggelig oplevelse.

Tag naboen, genboen eller dine venner med. Der er altid plads til en til, der har lyst til at prøve spillet.
Vi spiller udendørs fra april til slut september hver torsdag fra klokken 19.00, hvor der er hyggeligt samvær, der kan købes drikkevarer og lidt godt fra grillen. Medlemsskab koster kun kr. 100,00 for hele året. Senior-petanque er hver tirsdag formiddag kl. 10.00 sommeren igennem, om vinteren mødes alle seniorer i Medborgerhuset til kaffe og en snak. Kontingent for senior-petanque er kr. 50,00 for hele året.
I vinterperioden vil der være specielle arrangementer ved Jul og Nytår, for alle medlemmer.

Hvis du ikke har prøvet spillet før, eller det er længe siden, så er der altid nogen på banerne, sommeren igennem, der gerne vil fortælle, hvordan det hele foregår.
      Har du ingen petanque-kugler, er det intet problem. Petanque stiller gratis kugler til rådighed.
Hvis du bare har lyst til at komme og kigge lidt på, er du også meget velkommen til det.
Petanque er et spil for alle i alle aldre.

KOM OG VÆR MED

Medlemsskab koster 100 kr. pr. person (HUSK! Det er personligt medlemsskab nu) med fri adgang hele året tirsdag formiddag og torsdag aften. Tirsdags senior-petanque alene koster kr. 50,00 pr. person for en hel sæson.
Du kan tilmelde dig og betale her via hjemmesiden når sæsonen er i gang. Eller der kan betales kontant til udvalget.
BEMÆRK! Medlemsskab er nu pr. person, så alle i husstanden skal registreres og betale.

Sådan gør du:
Klik på "holdtilmelding" under "Petanque".
Klik på det ene af de to hold, du ønsker, der kommer frem.
Opret din profil med alle de oplysninger der er mærket med rød mærke. Bruger skal skrives ud i et, f.eks. "peterkristensen". Du skal selv finde på et password, som f.eks. kan være dit fornavn, f.eks. "peterpeter", men min 7 tegn.. Hvis ikke du har en mail-adresse, skriver du blot gui@gui.dk . Hvis ikke du har mobil, kan du blot skrive nogle tilfældige tal. Følg vejledningen efterfølgende. HUSK at have dit dankort klar.

Alle er velkomne til at tage aftensmaden med til petanque på klubaftenerne. Vi tænder grillen efter behov. Gå evt. sammen med naboer og venner og lav en lille hyggemiddag for jer. Så sørger vi for øl og vin.

Hilsen Petanque-udvalget

• NYTTIGE LINKS
  • Dansk Petanque Forbund

Besøgende